TERRASSA (BCN) - Parc Vallès - Tel. 93 788 94 30 - Correu: info@arvivet.com

CAMPANYA NETEJA DENTAL - DESEMBRE 2017 I GENER 2018

 

Ja us podeu apuntar a la campanya de neteja dental canina i felina que durarà els mesos de Desembre i Gener, i d'aquesta manera beneficiar-vos d'un 20% de descompte!

Per a conèixer la importància de la neteja dental i com pot beneficiar la vostra mascota, podeu consultar més articles al nostre facebook: www.facebook.com/arvivet

Si, tot i així, us sorgeix qualsevol pregunta sobre, no dubteu en contactar amb nosaltres, via mail: info@arvivet.com, o bé al telèfon 937889430 i estarem encantats d'atendre-us. 

 

Apunta't a les nostres xerrades!

 

El passat dilluns 24 d’Abril, i gràcies a CEVA, vam oferir una xerrada de comportament felí a les nostres instal·lacions a càrrec de la veterinària etòloga felina Victoria Ramiro. Hi van assistir més de 40 clients, que van aprendre més del que els nostres gats ens manifesten i com gestionar-ho. Podeu trobar més informació a les següents pàgines web:

 www.elsecretodelosgatosfelices.com i www.feliway.es.

 Si algú està interessat en rebre més informació pot contactar amb nosaltres via e-mail.

 

 

Visita el nostre facebook!

Visita el nostre facebook i assabenta't de les últimes novetats de la nostra clínica: campanyes comercials, adopcions, notícies, casos clínics...