Qui som

La clínica

 

Situada a la ciutat de Terrassa, Arvivet Veterinaris és una clínica veterinària que ofereix tots els serveis veterinaris necessaris per a que tots els animals de companyia puguin difrutar d'una de les millors instal·lacions dedicades a la salut animal, amb els mitjans de diagnòstic i tractaments més avançats que es troben actualment a Catalunya.

Història

Arvivet Veterinaris es va fundar l'any 2002 pel Josep Arus i Ferran Vinaixa amb l'objectiu d'oferir uns serveis especialitzats en Medicina Veterinaria.

Avui dia la clínica ha crescut fins a ser una gran família formada per Veterinaris, ATV's, perruquers i personal administratiu que treballen diàriament per al benestar de les mascotes. 

La nostra missió

El propòsit d'Arvivet és oferir una atenció integral als nostres clients, orientat a garantitzar una bona qualitat de vida a les mascotes i afavorir la relació amb els seus propietaris.

El nostre personal està en constant evolució i es manté al dia de les novetats que sorgeixen en l'àmbit de la Medicina Veterinaria.

Per a aconseguir-ho, paricipen en simposis i congressos nacionals i internacionals, i son autors de diverses ponències i publicacions de difusió veterinària. 

La nostra referència és la diferència

Arvivet és actualment un centre de referència que rep pacients d'altres centres veterinaris per les seves diferents especialitats:

Traumatologia

 Reproducció

Inseminació Artificial

Oftalmologia

Neurocirurgia

Medicina Interna

Instal·lacions

Arvivet disposa de diverses àrees de treball amb equipacions d'alta gamma que permeten oferir un diagnòstic i tractament òptims per als nostres clients:

2 Quiròfans i 2 Prequiròfans

4 Consultes externes

Laboratori clínic

Hospitalització i U.C.I

Radiologia digital i Ecografia-Doppler